Դիմակներ դեմքի մաշկի համար
Թթվասերով դիմակ չորացած եւ նորմալ մաշկի սնուցման եւ խոնավացման, մաշկի գույնը բարելավելու համար:
1 ճ. գդ. թթվասերը խառնել 1 ձվի դեղնուցի եւ 1 ճ. գդ. գազարի հյութի հետ (կարելի է նաեւ օգտագործել 1 ճ. գդ քերած գազար): Ստացված զանգվածը քսեք դեմքի վրա եւ 15-20 անց լվացեք տաք ջրով:
Թթվասերով դիմակ սպիտակեցնող, պեպենների եւ այլ պիգմենտացիոն բծերի համար:
Պեպենները լիովին սպիտակեցնելու համար փորձեք հետեւյալ դիմակը. 1 ճ. գդ թթվասերը խառնեք նույն քանակությամբ կիտրոնի հյութով եւ ստացված զանգվածը քսեք դեմքի վրա՝ թողնելով 15-20 րոպե:
Տոմատի հյութ վարսակով
Սա հիանալի միջոց է մաշկի գույնը հավասարեցնելու համար: Դիմակը քսեք մաշկին և չորանալուց հետո մաքրեց տաք ջրով: Չմոռանանք, որ տոմատի հյութը պետք է թարմ լինի: