Пятница, 26 апреля, 2024
НовостиКрасота и уход

Ամրացնում ենք եղունգները…

1. Ամրության համար  1 ամիս օրը 1 անգամ սննդի մեջ ավելացնել մեկ պտղունց ժելատին:

2.Ծովի կամ օվկիանոսի աղով պատրաստել եղունգների համար վանաներ 10 օր, կրկնել անհրաժեշտ է ամեն ամիս: Աղը պետք է զերծ լինի գունային և հոտային հատկանիշներից:

3.Ամաները լվանալուց հետո ձեռքերը լվացեք խնձորի քացախով, այն նույնպես կօգնի ամրացնել եղունգները:Իսկ ավելի հարմար է ամանները լվանալ ձեռնոցներով:

4.Եղունգները մշակելիս, խարտոցը տանել նույն ուղղությամբ, այնուհետև օգտագործեք եղունգների համար նախատեսված վանանները:

5. Եթե եղունգների շուրջը կան մաշկի չորացած հատվածներ, ապա քսեք խոնավեցնող քսուքներ առավոտյան և երեկոյան:

6.Պատրաստեք արևածաղկի յուղով վանա, պահեք եղունգները նրա մեջ 30 րոպե:

7. Ամրությանը նպաստում է նաև կիտրոնի հյութի  վանաները:
թարգմանված

Добавить комментарий

x Close

Like Us On Facebook