Ամրացնում ենք եղունգները…
1. Ամրության համար 1 ամիս օրը 1 անգամ սննդի մեջ ավելացնել մեկ պտղունց ժելատին:
2.Ծովի կամ օվկիանոսի աղով պատրաստել եղունգների համար վանաներ 10 օր, կրկնել անհրաժեշտ է ամեն ամիս: Աղը պետք է զերծ լինի գունային և հոտային հատկանիշներից:
3.Ամաները լվանալուց հետո ձեռքերը լվացեք խնձորի քացախով, այն նույնպես կօգնի ամրացնել եղունգները:Իսկ ավելի հարմար է ամանները լվանալ ձեռնոցներով:
4.Եղունգները մշակելիս, խարտոցը տանել նույն ուղղությամբ, այնուհետև օգտագործեք եղունգների համար նախատեսված վանանները:
5. Եթե եղունգների շուրջը կան մաշկի չորացած հատվածներ, ապա քսեք խոնավեցնող քսուքներ առավոտյան և երեկոյան:
6.Պատրաստեք արևածաղկի յուղով վանա, պահեք եղունգները նրա մեջ 30 րոպե:
7. Ամրությանը նպաստում է նաև կիտրոնի հյութի վանաները:
թարգմանված