Հնդկաձավարով ու բանջարեղենով շիլա 6-12 ամսականների համար
Անհրաժեշտ բաղադրիչները
Գազար – 1 հատ
Սոխ – 1 փոքր կտոր
Դդմիկ – մի քանի կտոր
Հնդկաձավար – 3 ճ․ գ․
Ջուր
Գազարը, սոխը և դդմիկը մանրացնում եք, ապա ավելացնում հնդկաձավարը: Բաղադրիչները խառնելուց հետո լցնում եք ջուրը և թողնում դանդաղ կրակի վրա մինչև եփելը: Եթե ջուրը շատ լինի, կարող եք կաթսայի կափարիչը բացել ու կրակն ուժեղացնել, որպեսզի այն գոլորշանա: Փոքրիկի շիլան պատրաստ է: