Thursday, October 9, 2025
Հիվանդություններ

ՍՏԱՄՈՔՍԱՀՅՈՒԹԻ ԲԱՐՁՐ ԹԹՎԱՅՆՈՒԹՅՈՒՆ

Ստամոքսահյութի բարձր թթվայնության ժամանակ խորհութդ է տրվում  օգտագործել`

 

 

 

 

Թթվիճի 1 ճաշի գդալ փոշիացրած տերևները և արմատները լցնել  2 բաժակ  եռման ջրի մեջ և թրմել 6-8 ժամ :Սա օրվա չափաբաժինն է,քամել, խմել օրվա ընթացքում:

 

 

 

 

Կարմիր կարտոֆիլը  լվանալ, անցկացնել քերիչով,  քամել: Ստացված հյութը խմել օրական 3 անգամ,քաղցած վիճակում`ուտելուց և քնելուց կես ժամ առաջ:

 

 

 

 

 

 

 

 

Հազարատերևուկ սովորական-2  ճաշի գդալ փոշիացրած հումքի վրա լցնել  1 բաժակ եռացրած ջուր:1ժամ թրմելուց հետո քամել, մաս-մաս խմել օրվա ընթացքում:

Լորենու ծաղիկը,վուշի սերմը , բիանի-մատատուկ-Солодка- արմատները, խնկեղեգի կոճղարմատը,դաղձի տերևները,հոռոմ- սամիթի  պտուղները` 20 ական գրամ փոշիացնել,խառնել միմյանց հետ:1 ճաշի գդալ բուսահումքի վրա լցնել 1 բաժակ եռացրած ջուր,թրմել,թողնել սառչի,քամել: Թուրմը  պետք է խմել օրը 2  բաժակ:

                            մատատուկ-  Солодка   

Leave a Reply

x Close

Like Us On Facebook