ԲՐՆՁԵ ԴԻՄԱԿ
Բրինձը կանոնավոր, չափավոր օգտագործելու դեպքում նվազեցնում է
քաղցկեղի առաջացումը, բարերար ազդեցություն է թողնում սրտանոթային
համակարգի վրա: Այն օգնում է կարգավորել ստամոքս-աղիքային տրակտի գործունեությունը, օգտակար է գաստրիտի և խոցային հիվանդությունների
դեպքում: Բրինձը օգնում է մարմինը մաքրել տոքսիններից, բարերար
ազդեցություն է թողնում նյարդային համակարգի վրա: Բրնձից պատրաստվաս դիմակները բարելավում են մազերի, եղունգների և մաշկի վիճակը:
Այս դիմակը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է `3 ճաշի գդալ բրինձ, 3 ճաշի գդալ թարմ կաթ և 1ճաշի գդալ մեղր:Բրինձը եփել ,քամել, բրնձաջուրը պահել դիմակը մաքրելու համար: Բրնձին ավելացնել գոլացրած կաթը և մեղրը: Ստացված խույսը
քսել դեմքին, պահել մինչև չերանա, որից հետո մաքրել բրնձաջրով:
Բրնձաջուրը խոնավեցնում է մաշկը և խթանում է արյան շրջանառությանը,ինչպես նաև նվազեցնում է մաշկի բորբոքումը: Այս դիմակը կարելի է օգտագործել շաբաթը մեկ անգամ: