Խորհուրդներ որոնք պետք է միշտ հիշել
Մի զլացեք կարդալ մթերքի բաղադրությունը, քանի որ ընդամենը մեկ րոպե ծախսելով դուք կարող եք պահպանել Ձեր առողջությունը: Երբեմն մթերքները պարունակում են վտանգավոր հավելումներ:
Լվացեք ձեռքերն ու դանակները ամեն մի տեսակի մթերքի հետ աշխատելուց հետո:
Յուրաքանչյուր մթերքի կտրատման համար օգտագործեք առանձին խոհանոցային տախտակ:
Կանաչին օգտագործելուց առնվազն 20 րոպե առաջ այն դրեք ջրի մեջ, ապա խնամքով լվացեք հոսող ջրի տակ հողի և միջատների նվազագույն մասնիկների գոյությունը բացառելու համար:
Կիսապատրաստ մթերք գնելիս անպայման ուշադրություն դարձրեք, որ փաթեթեը լինի անվնաս, ինչպես նաև մթերքը չլինի ժամկետանց:
Ցանկալի չէ գննել այնպիսի պատրաստի աղցաններ, որոնց մեջ մտոնւմ են կարտոֆիլ, մայոնեզ, միս, քանի որ այս սննդատեսակները շատ շուտ են փչանում:
Հիշե’ք, մենք այն ենք, ինչ ուտում ենք…
Ապրեք առողջ…